Nick Fleuren

Nick Fleuren is geboren in 1976 in Helden. Na de middelbare school studeerde hij Sociaal Juridische Dienstverlening aan de HSAO in Sittard. Na zijn afstuderen ging hij aan het werk, maar merkte dat er een droom lonkte. In hetzelfde jaar dat hij aan het werk ging, maakte hij de stap om de vooropleiding aan de toneelacademie in Maastricht te gaan doen. Daarnaast volgde hij de nodige danslessen.

Een jaar later auditeerde hij voor de Musical Theaterdans opleiding aan de Fontys Dansacademie. Hij werd aangenomen. Na 4 jaar studeren en hard werken rolde hij het musical theater vak in een speelde in verschillende producties in binnen en buitenland.

Na 10 jaar bijna onafgebroken gewerkt te hebben als uitvoerend artiest te hebben gewerkt kwamen er kleine projecten op zijn pad waarbij een beroep werd gedaan op zijn creërende mogelijkheden. Hij ontwikkelde zich snel als choreograaf en regie-assistent bij verschillende producties. Zo ontdekte hij dat zijn voorliefde voor het theatervak lag binnen het creëren van voorstellingen. Inmiddels heeft hij ook al enige regie opdrachten op zijn naam staan.

De afgelopen jaren is hij een ware duizendpoot binnen de theaterbranche geworden. Naast het creëren van voorstellingen is hij inmiddels ook actief als Company Manager voor Senf Theaterpartners en doet hij de productieleiding voor een toneelstuk op locatie.